Ett hem i balans

Beläget i Hjorthagen, Stockholm

Byggnadsfirman Erik Wallin

¨

Ett hem i balans

Längs berget i Hjorthagen har vi skapat en plats för dig att koppla av och finna balans. Naturen och berget har fått inspirera allt från inredning och material till husens unika form. Lägenheter och förskola formar en våg i harmoni med grönskan och landskapet runt omkring. Med utsikt över hela Stockholm skapar Bergsvåg en parentes mellan stad och natur som ger utrymme för både liv och lugn.

illustration

Ett hem, två koncept

Allt i Bergsvåg har inspirerats av berget och den omgivande naturen. Precis som naturen kan vara både lugn och livfull, kan ett hem vara flera saker. Därför har de hem som skapats i Hjorthagen fått rymma en valmöjlighet. Ett för att inge lugn och ett för att söka kreativitet och rörelse. Material och färger från den omgivande naturen har fått bringa harmoni eller kontrastera och balansera.

Ett hem för Berg och ett för Våg - så du kan göra det naturliga valet för dig.

Uppdateringar från bygget