Välkommen på visning

Mitt i livspusslet ska ditt hem vara en plats där du kan koppla av och finna balans. Längs berget i Hjorthagen har vi skapat en sådan plats. En våg av radhus, lägenheter, förskola, gårdsrum och grönska med utsikt över centrala Stockholm.

Visning

Datum: Söndag 26 Augusti, kl 11.30 - 12.30


Plats: Bergsvåg Showroom, Älvkarleövägen 28

    Information om personuppgiftsbehandling

    Uppgifterna som du lämnar via vår intresseanmälan behandlas av Byggnadsfirman Erik Wallin som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Byggnadsfirman Erik Wallin ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Byggnadsfirman Erik Wallin, dess koncernbolag och samarbetspartners för att registrera dig i vårt register för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en kölista för de projekt som du anmält intresse.

    Vi använder dina uppgifter för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Om du inte vill ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att: avregistera dig via funktionen i mailutskicket, maila till post@erikwallin.se eller ringa tel: 08-545 533 60. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från kölistan.